Električni skiro – široke gume tudi za najtežje terene


električni skiro široke gume

Električni skiro široke gume so kar eksplodirale v priljubljenosti in enostavno je razumeti, zakaj. So zabaven in razburljiv način potovanja. Elektromotor zagotavlja vso moč in vznemirjenje običajnega električnega skiroja, široke pnevmatike pa zagotavljajo gladko in stabilnejšo vožnjo. Pri izbiri električnega skiroja z velikimi gumami obstajajo različne možnosti. Ne glede na to, ali iščete nov način vožnje na delo ali za terensko rekreacijo, vam bo naš seznam pomagal najti pravi skiro.

Električni skiro široke gume – razlogi in izbira

Obstajajo trije ključni razlogi, zakaj bi si želeli električni skiro s širokimi gumami.

  1. Hitro greš.
  2. Lotiš se lahko vseh vrst terena.
  3. Na cilj pridete v stilu.

Če nameravate svoj električni skiro voziti po brezpotjih, je najbolje izbrati široke gume.

Električni skiro Dualtron X

Samooklicani kralj električnih skirojev. Odlikujejo ga izjemno velike pnevmatike, široke kar 33 x 10 cm, ki zagotavljajo gladko, edinstveno kakovost vožnje, ki je neprekosljiva. Zaradi teh izredno širokih gum je ta skiro primeren za vse vrste terenov. Vendar ni za neizkušene uporabnike. To je dobesedno »stroj« in za vožnjo s tem skirojem je potrebna izurjena roka in močne mišice.

Električni skiro Kaabo

Želite skiro z ogromnimi kolesi in dovolj moči, ki se lahko meri z Dualtronu X? Ne iščite več – Wolf Warrior je pravi za vas. Ta skiro je vsekakor primerljiv z vsakim centimetrom Dualtronu X.

Z vznemirljivo hitrostjo 80 km / h in razširjenim dosegom do 112 km ter širokimi pnevmatikami za kakovostno vožnjo. Ta električni skuter je zver in ne samo zato, ker ima specifikacije, s katerimi lahko tekmuje z nezaslišanim Dualtronom X. Je popolnoma prilagodljiv, vitki »stroj«. S kolesi, ki merijo 28 x 8 cm, je Wolf Warrior po velikostih pnevmatik na drugem mestu.

Električni skiro Turboant X7 Pro

Turboant X7 Pro je najboljši skiro, predvsem cenovno bolj ugoden in s širokimi gumami 22 cm do 25 cm. Dimenzije gum 25 x 5 cm obljubljajo izjemno udobno vožnjo in so najbolj primerne za mestno vožnjo. Še bolje, ta skiro ima na tone vrhunskih funkcij, kot sta razširjen doseg in trojni zavorni mehanizem in že zaradi tega je čudovita izbira za nakup. Na cilj, v službo ali trgovino boste vsekakor prispeli v svojem slogu.

Nor, novi električni skiro Velocifero MAD

Električni skiro široke gume MAD ima stil in ima osebnost. Ta zelo prilagodljiv skiro, ponuja pet posameznih motornih možnosti med 500 in 1600 vatov. Dosega ima med 30 in 40 km z 48 V / 12 Ah litijosko baterijo, pa doseže tudi do 56 km.

Izjemen »križanec« med mini skirojem in električnim kolesom, z zelo originalnim dizajnom in  bambusov dekorativni dodatek, z debelimi pnevmatikami (145/70-6) in šestimi različnimi modeli in barvnih kombinacij, naredijo ta električni skiro široke gume izdelek z močno osebnostjo.

Večja kot je pnevmatika, večja je površina in stik s tlemi. Zlasti široke pnevmatike imajo na tleh več gume, kar vam omogoča večji stik s terenom in posledično boljši oprijem, s čimer je skiro tudi lažje rokovati. Večje pnevmatike imajo po navadi tudi večjo plast, ki jim pomaga, da bolje oprijemajo kot manjše, ki imajo gladko manjšo plast, po navadi tudi brez tridimenzionalnega vzorca.

Podobno kot pri večjem oprijemu lahko tudi velika površina, ki pride v stik s terenom, ustvari večjo odpornost in upočasni skiro bolj učinkovito kot ožje gume. To pomeni varnejše zaviranje. Na splošno pa obstaja še povezava med hitrostjo in velikostjo pnevmatik. Večja kot je pnevmatika, večja je lahko hitrost.

Recent Content